Pacosan_promo1.jpg

Originaris del sempre prolífic Garraf i avesats en bandes com El Petit de Cal Eril, The Lions Constellation, Ly o Shorebreak, David Paco, Perico Massana i Sergi Marcet funden el power-trio Pacosan al 2013.

Amb el seu EP "Space's Confes" (Bankrobber, 2014) aconseguiren captar l'atenció de l'escena alternativa amb la seva mescla narcòtica de psicodèlia lo-fi i electrònica, que va de Gary Numan a Animal Collective passant per Caribou —el mateix John Schmersal de la banda canadenca va fer la remescla dels temes originals de Space's Confes—, reivindicant-se d'aquesta manera com una de les propostes més eclèctiques, versatils i subjetives del panorama independent nacional. Amb el seu primer llarg, "My High" (Bankrobber, 2015) van consolidar la seva proposta lisèrgica fent-los guanyar molts adeptes. Una trajectòria afiançada amb el seu segon treball "Sour Mood" (Ondas del Espacio / La Nada Colectiva, 2017), on el grup originari del Garraf explora sonoritats més electròniques amb el qual redefineixen parcialment el seu so sense renunciar a la seva pròpia essència, marcada per la fusió de sons psicodèlics i dream pop que caracteritza les seves cançons. 

Malgrat la joventut del projecte, en els últims anys han mantingut una activitat frenètica que els ha portat a passejar el seu enèrgic directe —pel qual també compten amb en Juan Manuel Celorio (membre fundador de Tokio Sex Destruction)— amb regularitat per escenaris —compartint gira amb bandes internacionals com The DodosGlass Animals, o els mítics Silver Apples— i festivals —Primavera SoundFIBEnd Of The RoadVida Festival, etc.—.

Què vols?
Posa't en contacte amb nosaltres quan vulguis.  

Sitback Produccions - Management
+34 646549701
management@sitbackpro.com

On som?
Masia d’en Cabanyes
Camí Ral s/n
08800
Vilanova i la Geltrú